TheSupremeOverLord's Epic Fourms

Something For Everyone

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » JavaScript
  •  » genomen dynamiek die mogelijk wordt gemaakt door een

#1 2018-09-29 02:06:10

yaya2017
Duke

genomen dynamiek die mogelijk wordt gemaakt door een

Atleet Eliud Kipchoge zal dit weekend een paar Nike-sneakers dragen met 3D-geprint bovenwerk wanneer Nike Air Max 90 Femme Noir hij dit weekend meedoet aan de Marathon  van Londen. Nike onthulde de schoenen, waarvan zij beweren dat zij de eerste hardloopschoenen ter wereld zijn met 3D-bedrukt bovenmateriaal, eerder deze week op een evenement in Londen. Het bovenwerk - het bovenste deel van de trainer dat normaal van stof is gemaakt - is gemaakt van een materiaal met de naam Flyprint, dat is opgebouwd volgens een proces dat bekend staat Adidas ZX 700 Femme als Adidas Superstar Femme solide afzettingsmodellering. Hierdoor wordt kunststof filament afgewikkeld van een spiraal, gesmolten en in lagen neergelegd om de vorm van de schoen te vormen. Terwijl Adidas in 2016 zijn 3D-geprinte aanbod onthulde, beweert Nike dat dit de eerste keer in de wereld is dat een upper dit heeft gebruikt technologie. De schoen is het resultaat van een jaar lang samenwerkingsproject met atleet Eliud Kipchoge - een van de  hardlopers die de sub-twee uur durende marathontijd probeerden te onderbreken met Nike's speciaal Adidas ZX Flux Womens ontwikkelde Zoom Vaporfly Elite-trainers. Kipchoge eindigde als gemist door slechts 25 seconden, en Nike besloot samen met hem te werken om de trainer voor het evenement van dit jaar te verbeteren. Zijn belangrijkste feedback was dat het bovenste deel van de schoen water opnam, waardoor zijn trainers zwaarder werden Nike Air Zoom Spiridon Mujer Nike Air Max 90 Mujer terwijl hij zich een weg baant door de baan. Afgezien daarvan merkte hij op dat de schoen "perfect" was, dus Nike begon te experimenteren met een 3D-bovenwerk waar ze al meer dan 10 jaar mee bezig waren.

"Ontwerpers begonnen met een rapid-fire prototypingfase, waarbij ze duizenden bovenste mogelijkheden doornamen voordat ze voor elk prototype op verschillende variaties afdrukten." Ze gingen vooruit met de zogenaamde versie D, Nike Air Presto Femme maar Nike Air Presto Womens Kipchoge zei dat het gebreide bovenwerk nog steeds problemen had In reactie daarop hebben de ontwerpers snel wijzigingen aangebracht en de nieuwe schoenen binnen een paar dagen verzonden. Nike Air Max 90 Mujer Rosas Kipchoge heeft deze getest en goedgekeurd, voordat hij suggereerde dat hij ze droeg voor de Marathon van Londen die plaatsvindt op zondag 22 april 2018. Het ontwerpproces voor de schoenen begint met gegevens van de   atleten, inclusief hun looppatroon en voetvorm. Deze gegevens zijn dan in de software zetten om de juiste samenstelling van het materiaal te cre?ren, zodat de printer weet waar hij moet lijmen en waar hij een strakkere weving kan cre?ren. Dit betekent niet alleen een schoen op maat, maar Nike merkt op dat het door het afdrukken prototypeschoenen kan maken "16 keer sneller dan bij elke vorige productiemethode". "Een interessant  voordeel van 3D-textiel over traditionele 2D-weefsels is de toegenomen dynamiek die mogelijk wordt gemaakt door een verbinding toe te voegen voorbij een schering en inslag; een voordeel van Flyprint textiel komt in de gefuseerde aard van het materiaal, "zei Nike.

"Terwijl er in een gebreid of geweven textiel sprake is van wrijvingsweerstand tussen de ineengevlochten - schering- en inslaggarens, in een Nike Air Max 90 Womens bedrukt   textiel, vanwege de gesmolten snijpunten, is er meer potentieel voor nauwkeurig afgestelde insluiting," vervolgde het merk. die op nummer 37 stond op Dezeen Hot List, werkt vaak samen met atleten bij het innoveren van nieuwe schoenen. Het bedrijf produceerde eerder een aangepaste Zoom Superfly Elite-schoen voor de Jamaicaanse sprinter Shelly-Ann Fraser-Pryce voor de Olympische Spelen in Rio, en het scoorde ook  doelen voor Adidas ZX 850 Womens het voetbal, met een Magista-boot waarvan gezegd wordt dat spelers de bal beter kunnen voelen.Nike's onderzoekslaboratorium heeft een vest ontwikkeld om het lichaam van een atleet in minder dan vijf minuten af ??te koelen, die tennisspeler Rafael Nadal tijdens de US Open van de VS tijdens praktijksessies heeft gebruikt.

Offline

 

2018-09-29 02:06:10

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » JavaScript
  •  » genomen dynamiek die mogelijk wordt gemaakt door een

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting