TheSupremeOverLord's Epic Fourms

Something For Everyone

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » JavaScript
  •  » hoenen die Hovr gebruikten, zoals de Phantom en de Sonic, staat de sch

#1 2019-01-04 06:34:55

yaya2017
Duke

hoenen die Hovr gebruikten, zoals de Phantom en de Sonic, staat de sch

Een favoriet van een van onze redacteuren, de Hupana is een beetje meer uitgekleed dan de gepompte opgevulde schoenen van Hoka. Het maakt gebruik van R-BOUND schuim, een nieuwere versie van RMAT, voor een lichtere, meer responsieve soort kussen in de tussenzool (het wordt ook op de buitenzool gebruikt). Als eerbetoon aan ultraloper Karl Meltzer is de Speedgoat de paradepaardjesloopschoen van Hoka. Het heeft een RW Editor's Nike Internationalist Femme Choice Award gewonnen en we Adidas NMD Mujer hebben het als een van de beste trailschoenen Nike Air VaporMax Dames op de markt gezien. De website van Hoka beweert Nike Air Max 95 Mujer dat de schoen is gemaakt om "alle soorten technische Nike Air Max 90 Womens parcours aan te vallen" en ze hebben het met technologie verpakt om ervoor te zorgen dat het voldoet aan die claim. Een brede tussenzool voegt stabiliteit toe en cre?ert een ruime pasvorm, en Vibram-uitsteeksels geven superieure tractie op het wildste terrein. Voeg de diepe demping van Hoka toe en je hebt een schoen waarmee je bergen op en af ??kunt krijgen. Uitvallend op de vroege Hovr-lijn, keek Under Armour om de voet onder de voeten te draaien met deze zachte neutrale trainer. Gericht op de wil van de Asics Gel-Nimbus en Brooks Glycerin, is de Infinite bedoeld om kussen zacht en luxueus. Om dit te doen, gebruikt UA een extra dikke, extra zachte plaat van Nike Air Presto Femme zijn Hovr-schuim.

Hovr is het Nike Air Max 270 Mujer nieuwste tussenzoolmateriaal van Under Adidas ZX Flux Womens Armour, een poging tot een hoog energierendement Nike Air Vapormax Womens schuim dat nu al de rage is in hardloopschoenen. In dit  geval gebruikt UA een extreem zacht materiaal omringd door een "energieweb", om je een zachte landing te geven die aan het einde van je run net zo beschermend blijft als aan het begin. Het merk heeft deze technologie zichtbaar opgeroepen via uitsparingen in de tussenzool, net zoals Nike deed in de begindagen van Air. Openingen van Hovr-schuim gluren uit (en steken zelfs door) uitsnijdingen in de zijwand van het vastere dragerschuim.

Waar deze schoen afwijkt van de eerder genoemde trainers van het type Cadillac, bevindt deze zich in de bovenste constructie. Vooral de Nimbus en de Glycerine maken gebruik van waanzinnig zachte materialen - geheugenschuimkragen zijn extra Nike Air Presto Donneknus en satijnachtige Adidas ZX 750 Femme voeringen voelen zacht aan tegen de huid.Adidas Superstar Femme  Deze schoen heeft een meer standaard, Nike Air Max 90 Uomo workhorse-achtige build. De enkel voering is een beetje  krassend, de hiel tegen een beetje hard tegen de achterkant van je hiel. Maar de tong is uitzonderlijk opgevuld om druk op de bovenkant van de voet te verminderen, die comfortabel wordt gewiegd door een tweelaags gaasbovenwerk. Aan de andere kant kost de Infinite $ 30 tot $ 40 minder dan die andere premium schoenen, dus dit zijn een paar compromissen die de besparingen waard kunnen zijn. Met een tussenzool die dikker is dan die van vroege schoenen die Hovr gebruikten, zoals de Phantom en de Sonic, staat de schoenstandaard groter maar niet noodzakelijkerwijs zachter. Tests bij het RW Shoe Lab laten zien dat de Infinite 6 mm groter is bij de hiel dan de Sonic, maar steviger onder de voeten. Dat kan op de www.heinohellwig.de lange termijn misschien niet worden  opgemerkt, omdat de schoen nog steeds matig  is opgevuld en comfortabel aanvoelt voor lange stukken Nike Air VaporMax Mujer op de stoep. "Deze waren absoluut fantastisch! Ik slaagde erin om een ??paar runs van 10-plus mijlen in deze, allemaal op de weg, en niet het minste beetje pijn tijdens, na of de volgende dag te krijgen, "zei een tester die Achilles-pijn ervaart als hij te veel tijd doorbrengt op de wegen.

Offline

 

2019-01-04 06:34:55

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » JavaScript
  •  » hoenen die Hovr gebruikten, zoals de Phantom en de Sonic, staat de sch

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting