TheSupremeOverLord's Epic Fourms

Something For Everyone

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2019-09-06 03:04:14

yaya2017
Duke

, is een beetje ingewikkelder. Legaal gezien za

De tip-off tijden voor de heren-basketbalwedstrijden Nike Air Max 95 Femme van dit seizoen in Michigan-Michigan State werden donderdag vrijgegeven - soort van. Hieronder staan www.brucolimare.it/ ??de volledige schema's voor 2019-2020 voor Michigan en Michigan State, inclusief tip-off tijden en tv-kanalen Adidas ZX 750 Mujer (alle tijden ET). The Big Tien kondigde aan dat de thuiswedstrijd van Michigan tegen de Spartanen op 8 februari om 12.00 uur begint en op FOX zal worden uitgezonden. De eerste vergadering, op 5 januari in East Lansing, begint om 13:30 uur. of 16.30 uur en lucht op CBS. Een definitieve beslissing zal op een later tijdstip worden genomen. Nike Air Max 95 Womens Michigan heeft, anders dan in de afgelopen jaren, geen enkele thuiswedstrijd die na 19.00 uur Nike Air Presto Dames begint. ANN ARBOR - Shaun Nua, coach in Michigan, werd gevraagd wat de wedstrijd van het team Nike Air Max 270 Dames was het plan was om zaterdag de drievoudige optie-aanval te stoppen. "Laat ze de bal niet lopen," zei Nike Air Presto Damen hij.

Nua glimlachte toen ze antwoordde, maar hoe de Wolverines proberen het run-spel van de Black Knights Adidas Superstar Donne te bevatten, is een beetje ingewikkelder. Legaal gezien zal Army proberen op drie verschillende manieren aan te Nike Air Max 1 Damen vallen tijdens het rennen van de bal: de quarterback kan de bal houden en voer het zelf uit, "de keep", overhandig het aan een van de rennende ruggen in het achterveld, "de duik", of rol naar beide kanten voordat je besluit de bal zelf te rennen of Nike Air Max 2017 Femme gooi het naar een van zijn rennende ruggen , "het veld." Er is ook een vierde optie die Nike Air Max 90 Femme de Black Knights zelden gebruiken: de bal gooien. In hun 14-7 seizoensopenende overwinning Nike Air Max TN Femme op Rice liepen ze de bal 56 van hun 64 wedstrijden op aanval.

"Je moet gedisciplineerd zijn met Nike Air Max 95 Damen je sleutels", zei hoofdcoach Jim Harbaugh uit Michigan maandagavond in de radioshow "Inside Michigan Nike Air Force 1 Femme Football". Je moet gedisciplineerd zijn met wie de duik heeft, wie de quarterback heeft en wie het veld heeft. Adidas NMD Mujer Er is veel discipline te spelen in dat soort verdediging. We zullen op ons best moeten zijn. "De drievoudige optie is tegenwoordig zeldzaam in universiteitsvoetbal, met voornamelijk alleen de service-academies die het nog steeds gebruiken. Maar Leger is een van de meest effectieve. Het vorig seizoen gemiddeld 32,77 punten, toen het eindigde 11-2. "Ze www.alberttross.de willen drie meter," zei Nua. "Drie meter is een overwinning voor hen. Eerst naar beneden Nike Air Force 1 Womens is een enorme overwinning voor hen. Er zit geen geheim in. Ze weten het, we weten het, we Nike Air Max 1 Damen moeten ze gewoon zo snel mogelijk van het veld halen. "

Offline

 

2019-09-06 03:04:14

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting