TheSupremeOverLord's Epic Fourms

Something For Everyone

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2019-02-20 02:56:14

yaya2017
Duke

Tillman tweeten, was Rep. Doug Collins uit

Velen aan de rechterkant beweren dat Tillman de slogan van de Nike Air Vapormax Mujer advertentie beter belichaamt: "Geloof in iets, zelfs als het betekent dat alles wordt opgeofferd." De weduwe van Adidas Prophere Femme Tillman heeft gevraagd dat mensen haar overleden echtgenoot niet in de steek gelaten hebben tegen protesterende Nike Air VaporMax Mujer NFL-spelers in een verklaring van 2017 : "De actie zelfexpressie en de vrijheid om vanuit je hart te spreken - ongeacht die Nike Air Max 95 Mujer opvattingen - is wat Pat en zoveel andere Amerikanen hun leven hebben gegeven." Sommige critici van Nike's ad-vertolkende Colin Kaepernick Nike Air Max 95 Femme debatteren dat een verschillende vroegere NFL-spelers zouden in de nieuwe "Just Do It" -advertentie van het bedrijf moeten worden vermeld. Op maandag deelde Kaepernick een afbeelding van zijn gezicht op Twitter, met de woorden: "Geloof in iets, zelfs als  het betekent dat alles wordt opgeofferd." Het beeld werd geretweet door Nike, naar verluidt het begin Adidas ZX 750 Femmevan een nieuwe meerjarige deal tussen de voormalige NFL-speler en het sportkledingbedrijf. Kayepernick was een Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens van de eerste atleten die knielde tijdens het volkslied om te protesteren tegen raciale ongelijkheid en politiegeweld,  wat een beweging op gang bracht van spelers die hetzelfde doen.

?Velen aan de rechterkant, waaronder president Donald Trump, Nike Air Max 95 Femmehebben sindsdien kritiek op NFL-spelers voor knielen tijdens het volkslied, waarbij Trump oproept om spelers te ontslaan. De Nike-advertentie leidde onmiddellijk tot controverse, waarbij veel critici rondliepen in een andere voormalige NFL-speler: Pat Tillman. Tillman stierf door vriendelijk vuur in Afghanistan in 2004, twee jaar nadat hij de NFL verliet om zich in te schrijven Nike Air Max 270 Donne in het leger. Onder de mensen die tweeten over Tillman was de heer Doug Collins van Georgia, die een foto Nike Air Max TN Femme van de voormalige NFL-speler in de Arizona Cardinals-uitrusting plaatste , met het bijschrift: "Geloof ergens in, zelfs als het betekent alles opofferen." Tillman was zelf een vrijdenker die kritiek had geleverd op het Amerikaanse Nike Air Pegasus 89 Damen leger, iets wat velen aan de linkerkant snel aanhaalden. Nadat Tillman stierf in een incident waarin hij in 2004 werd neergeschoten Nike Air Max 90 Femme door zijn pelotongenoten, zou de Amerikaanse overheid naar verluidt informatie over zijn dood verduisterd hebben van het publiek en van Tillmans eigen familie.

Een van de mensen die over Tillman tweeten, was Rep. Doug Collins uit Georgia, die een foto van de voormalige NFL-speler in de versnelling van Arizona Cardinals plaatste met het onderschrift: "Geloof in iets. Zelfs Nike Air Max 2017 Mujer als het betekent dat alles wordt opgeofferd." Nadat Tillman stierf in een een incident waarin hij in 200Nike Air Vapormax Damen 4 werd neergeschoten door zijn pelotongenoten, zou de Amerikaanse regering naar verluidt informatie over zijn dood  verborgen hebben gehouden voor het publiek en de familie van Tillman. Verder heeft Tillmans weduwe, Marie Tillman, in het Nike Air Max 90 Femme Blanche verleden gevraagd of Tillman niet tegen NFL-spelers zou zijn die knielen tijdens het volkslied om te protesteren tegen politiegeweld. Nike Air Max 97 Damen "De daad van zelfexpressie en de vrijheid om vanuit je hart te spreken - ongeacht die opvattingen - is wat Pat en zoveel andere Amerikanen hun leven hebben gegeven. was het niet altijd eens met die opvattingen, "zei Tillman in een verklaring aan CNN na Trump's veroordeling van de protesten in 2017.

Offline

 

2019-02-20 02:56:14

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting