TheSupremeOverLord's Epic Fourms

Something For Everyone

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2019-09-09 03:19:50

yaya2017
Duke

o uniek voor alles wat het afgelopen ja

Bovenaan de show, helemaal aan de voorkant van de veters, Adidas ZX 750 Mujer zijn er ook twee gouden connectoren. De connector van de linker sneaker luidt 'LDN 19' en de rechter 'LA 19' ter herdenking van de overwinningen van hun professionele Call of Duty-team op de CWL-evenementen in Londen en Anaheim. "Eerder dit jaar hadden we de eer om deel te nemen aan de Nike Bespoke-programma om 100 Thieves Nike Air Max 95 Damen Air Max 1s te maken, "100T getweet. "Exclusief voor 21 Mercer, Nike Bespoke is het Nike Air Max 720 Damen toppersonalisatieprogramma voor Nike-schoenen. Bedankt Nike voor het hebben van ons." De sneakers zijn door Nike Air Max 90 Femme Nadeshot zelf ontworpen via het programma van Nike, en als onderdeel van de onthulling verscheen hij in een Nike Air Max 2017 Donne video die uitkwam door 100 Dieven die enig inzicht geven in wat hem inspireerde om door te gaan met dit Nike Air Max 1 Femme project.

Als wat er op de connectoren stond het niet al had weggegeven, werden de schoenen ontworpen en gemaakt ter ere van Adidas ZX Flux Mujer het Call of Duty-team, dat 100T hun eerste twee grote kampioenschapstrofee?n leverde sinds ze een volwaardige esports-organisatie werden terug in begin 2018. "Ze hebben dit deel van het jaar fenomenaal werk verricht door 100 Nike Air Max 90 Womens Dieven als organisatie te vertegenwoordigen," zei hij. "Dus we gaan ze hun eigen aangepaste Adidas ZX Flux Dames Air Max 1 presenteren." Elk paar bevatte ook de naam van de speler die ze ontving, waardoor de Nike Air Vapormax Damen schoenen veel persoonlijker werden. "Ik heb het gevoel dat het verhaal van jullie specifiek is geweest Nike Air Max 95 Femme zo uniek voor alles wat het afgelopen jaar in esports is gedaan. Jullie waren allemaal ongeveer een kwart Nike Air Vapormax Damen van het seizoen samengebracht. Niemand dacht dat jullie zouden winnen. In een val van een cent veranderden jullie Adidas ZX Flux Donne in een kampioenschapskaliber team."

100 dieven spelen momenteel in bracket van het $ 2 miljoen CWL Championship 2019, het laatste toernooi dat de koningen van het Call of Duty-seizoen van dit jaar beslist. Als de spelers aangepaste Nike Air Force Max 1's ontvangen voor het winnen van mid-seizoen evenementen, kunnen zich alleen Nike Air Max 95 Femme voorstellen wat ze van Nadeshot krijgen als ze erin slagen het grootste toernooi van het jaar Nike Air Max 270 Femme te winnen. Hoeveel ben je bereid te betalen om je niveau van fandom te laten zien? Giants-fans Nike Internationalist Femme kunnen die vraag nu beantwoorden met betrekking tot hun schoenen. Nike heeft donderdag een limited edition Nike Air Presto Womens paar Air Zoom Pegasus 36 hardloopschoenen met Giants-thema uitgebracht. Elk paar kost $ 130 en bevat de www.abimurabiluz.es kleuren van het team en het logo op de hiel van elke schoen.

Offline

 

2019-09-09 03:19:50

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting